FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 5. listopada 2006. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 5. listopada 2006. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

RIJEKA - Hrvatski reprezentativci u boćanju izborili su tri polufinala na Europskom prvenstvu u Rijeci. Ante Papak plasirao se u polufinale brzinskog izbijanja svladavši u četvrtfinalu Bugarina Anatolija Kaneva sa 45-23, zajedno s Draženom Punišem Papak se plasirao i u polufinale štafetnog brzinskog izbijanja, u četvrtfinalu su svladali Španjolce Morena i Guillena sa 44-21, a Puniš se plasirao u polufinale u disciplini pojedinačno klasično svladavši Nijemca Blechnera sa 13-5. Nažalost, u polufinale se u igri u krug nije probio Alen Guštin, njega je u četvrtfinalu sa 25-15 svladao Bruyant iz Monaka.

TOKIO - Dvoboj 3. kola na 765.000 dolara vrijednom ATP turniru tenisača u Tokiju između Marija Ančića i Niejmca Rainera Schuettlera odgođen je za petak zbog kiše koja je padala gotovo čitav dan u glavnom japanskom gradu. Stoga su se mečevi mogli odigravati samo na centralnom terenu koji je natkriven, pa su kompletirana tek četiri susreta.

ZAGREB - Bugarski velemajstor Veselin Topalov dobio je osmu partiju dvoboja za ujedinjenje naslova svjetskog šahovskog prvaka protiv Rusa Vladimira Kramnika i izjednačio rezultat na 4-4. Deveta partija od predviđenih 12 se igra u subotu. U slučaju neodlučenog rezultata igrat će se doigravanje ubrzanim tempom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙