FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HUB nastavlja radionice o upravljanju osobnim financijama

ZAGREB, 20. rujna 2006. (Hina) - Hina- Financijski servis
ZAGREB, 20. rujna 2006. (Hina) - Hina- Financijski servis

HUB nastavlja radionice o upravljanju osobnim financijama

Zbog velikog interesa građana za besplatne interaktivne radionice "Kako uskladiti primanja i troškove", u sklopu pilot projekta "Upravljanje osobnim financijama", koji organiziraju Hrvatska udruga banaka (HUB) i Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP), HUB će vjerojatno preuzeti njihovu organizaciju i financiranje.

Radionice se održavaju od lipnja ove godine u Zagrebu, a iz HUB-a ističu da su već u srpnju bili popunjeni svi termini radionica za rujan, pa je njihovo održavanje produženo i kroz listopad.

No, kako je interes građana velik, u HUB-u kažu kako planiraju te radionice osmisliti kao stalan program koji bi oni financirali te ih vjerojatno proširiti i na druge dijelove Hrvatske.

Cilj je radionica pomoći građanima da bez velikog ekonomskog znanja analiziraju svoje prihode i rashode te uvide kako njima bolje upravljati, odnosno kako donositi financijske odluke.

No, prema iskustvu s dosadašnjih radionica, postoji mogućnost da se njihove teme prošire i na ostale usluge banaka, ovisno o temama za koje su polaznici iskazivali interes, primjerice ulaganje u investicijske fondove ili rješavanje sporova građana s bankama.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙