FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

ZAGREB, 11. rujna 2006. (Hina) - Pregled vijesti do 12,30 sati.
ZAGREB, 11. rujna 2006. (Hina) - Pregled vijesti do 12,30 sati.

ZAGREB - U akciji suzbijanja sivog tržišta poljoprivrednih proizvoda prošle je noći na naplatnim kućicama Lučko provedena akcija nadzora cestovnog prometa i tom je prilikom oduzeto ukupno 14 komada stoke, izvijestio je jutros glasnogovornik Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodnoga gospodarstva Mladen Pavić. Pojasnio je kako je riječ o pošiljci koja je s područja Bjelovara krenula prema Trilju pokraj Sinja. Na kamionu s krivotvorenom pratećom dokumentacijom zatečeno je deset svinja, tri krave i jedno tele. Životinje su oduzete, poslane na klanje, a protiv vlasnika kamiona podnesene su prekršajna i kaznena prijava, kazao je Pavić.

ZAGREB - U Ministarstvu kulture održana je konstituirajuća sjednica odbora za dodjelu "Nagrade Ivo Horvat" koja se dodjeljuje za posebna dostignuća u području zaštite prirode i to kao godišnja nagrada za životno djelo, priopćeno je danas iz Ministarstva. Konstituirajućoj sjednici nazočio je ministar kulture Božo Biškupić. Nagrada će se dodjeljivati svake godine povodom Dana zaštite prirode 22. svibnja.

DRNIŠ/OKLAJ - Oko sto učenika s područja općine Promina još je uvijek na produljenom ljetnom odmoru budući da nisu završeni radovi na uređenju središnje školske zgrade u Oklaju koji su počeli početkom kolovoza. Planirani završetak radova za početak nove školske godine omelo je loše vrijeme u drugoj polovici prošloga mjeseca.

SPLIT - Požar koji je jutros u 3,40 sati buknuo na području Piska u cijelosti je pod nadzorom, doznaje se od vatrogasnog zapovjednika na terenu Ivana Kuvačića. Već u 5 sati zaustavljeno je širenje požara, a u 7 je stavljen pod nadzor. Čim se razdanilo u pomoć vatrogascima došao je i kanader. Požar je prijetio mjestima Pisku i Marušićima. Izgorjelo je nešto manje vinove loze, te 14 hektara uglavnom borove šume.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙