FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Važna obavijest !! Ispravak vijesti HNA4339 Visković osuđen na deset......

ZAGREB, 1. rujna 2006. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti HNA 4339 "Visković osuđen na deset godina zbog ubojstva vršnjaka Branimira Mateljaka" ispravite krivo navedeno prezime Visković u ispravno V i s k i ć.
ZAGREB, 1. rujna 2006. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti HNA 4339 "Visković osuđen na deset godina zbog ubojstva vršnjaka Branimira Mateljaka" ispravite krivo navedeno prezime Visković u ispravno V i s k i ć.

S tim u vezi potrebno je ispraviti i naslov vijesti.

Ispravljenu vijest objavljujemo u cijelosti:

"V i s k i ć osuđen na deset godina zbog ubojstva vršnjaka Branimira Mateljaka"

SPLIT, 1. rujna 2006. (Hina) - Mihovil V i s k i ć (19) proglašen je danas pred Županijskim sudom u Splitu krivim i nepravomoćno je osuđen na deset godina zatvora zbog ubojstva svojega vršnjaka Branimira Mateljaka u siječnju ove godine u Gradcu na Makarskom primorju.

V i s k i ć u, kojemu se sudilo kao mlađem punoljetniku, određena je maksimalna zakonom predviđena zatvorska kazna za to kažnjivo djelo.

Javnost je sa suđenja bila isključena zbog mladosti počinitelja i žrtve.

Ubojstvo, koje je potreslo cijelo Makarsko primorje, dogodilo se 19. siječnja ove godine u poslijepodnevnim satima. V i s k i ć je Mateljaka, nakon što su se obojica vratila iz škole u Pločama, u Gradcu dočekao na strmom zemljanom puteljku koji vodi sa školskog igrališta prema njegovoj pedesetak metara udaljenoj kući i zadao mu osam ubodnih rana po vratu i glavi, iz javnosti nepoznatih razloga.

Tijelo nesretnoga Branimira Mateljaka palo je s puteljka na igralište gdje je iste večeri i pronađeno. Mihovil V i s k i ć cijele se noći skrivao u brdima iznad Gradca, a ujutro ga je u krvavoj odjeći pronašao otac zajedno s kojim se prijavio policiji i priznao ubojstvo. Teretile su ga i izjave svjedoka koji su ga vidjeli zajedno s ubijenim neposredno prije ubojstva.

Odvjetnici su najavili podnošenje žalbe.

(Hina) xdstr yvkn

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙