FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb-Otvorena obnovljena Osnovna škola Rapska

ZAGREB, 29. kolovoza 2006. (Hina) - Osnovna škola Rapska u čiju je obnovu uloženo oko 9,6 milijuna kuna danas je svečano otvorena u zagrebačkom naselju Sigečica.
ZAGREB, 29. kolovoza 2006. (Hina) - Osnovna škola Rapska u čiju je obnovu uloženo oko 9,6 milijuna kuna danas je svečano otvorena u zagrebačkom naselju Sigečica.

Ravnatelj škole Nenad Bronzović rekao je da je škola, nakon 67 godina kada je otvorena kao jedna od tada najmodernijih na zagrebačkoj periferiji, tijekom tromjesečne rekonstrukcije doživjela svoje novo rođenje. Obnovljeno je pročelje, zamijenjen krov, sanirani podovi, ožbukani zidovi i stropovi, zamijenjene instalacije i stolarija, uređeni sanitarni čvorovi, informatička učionica, te multimedijski prostor u sklopu knjižnice i čitaonice.

Škola se prostire na 3050 četvornih metara. Pohađa ju 415 učenika u 18 razrednih odjeljenja.

Otvarajući obnovljenu školu, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić rekao je kako je to jedna od 12 investicija u obnovu zagrebačkih škola i vrtića, ukupne vrijednosti 120 milijuna kuna, a koji će biti otvoreni tijekom ovog tjedna.

Iduće godine, prema najavama zagrebačkog gradonačelnika, u škole i vrtiće bit će uloženo 282 milijuna kuna.

Bandić je također rekao kako će sutra na Trgu bana Jelačića biti organizirano simbolično uručivanje besplatnih pokaza đacima, studentima, te umirovljenicima, bez obzira na starosnu dob, a čija je mirovina manja od 1500 kuna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙