FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 12,30 sati

ZAGREB, 24. kolovoza 2006. (Hina) - Pregled vijesti do 12,30 sati.
ZAGREB, 24. kolovoza 2006. (Hina) - Pregled vijesti do 12,30 sati.

ZAGREB - Sindikat državnih i lokalnih službenika i namještenika Republike Hrvatske (SDLSN) priopćio je danas da je postupak mirenja između Požeško-slavonske županije i toga sindikata jučer zaključen sporazumom u šest točaka kojim bi se spor zbog neisplate plaća trebao riješiti u roku od 15 dana deblokadom računa Županije i nagodbom o dinamici isplate. Ukoliko u tom roku ne bude riješen problem plaća koje zaposlenici Županije nisu dobili od travnja, Sindikat najavljuje štrajk. Nagodba o dinamici isplate zaostalih plaća i drugih materijalnih prava zaposlenika Županije bila bi, prema sporazumu, zaključena u roku tri dana od deblokiranja računa Županije.

ZAGREB - Udruga branitelja, invalida i udovica Domovinskog rata Podravke danas je od Gradskog poglavarstva Grada Zagreba, a osobito od gradonačelnika Milana Bandića zatražila da se Kaptol imenuje trgom prvog hrvatskog predsjednika dr. Franje Tuđmana te da mu se ispred Katedrale postavi spomenik. Udruga smatra da bi to bio najprimjereniji način da se oda dužno poštovanje čovjeku koji je najzaslužniji za stvaranje samostalne i neovisne Hrvatske i pod čijim je vodstvom Hrvatska pobijedila u Domovinskom ratu.

ZAGREB - Međunarodni dan nestalih osoba, 30. kolovoza, u Hrvatskoj će ove godine biti obilježen skupom na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, a organizirat će ga Savez udruga obitelji zatočenih i nestalih hrvatskih branitelja. Predsjednik Saveza udruga obitelji zatočenih i nestalih Ivan Pšenica izjavio je da žele upozorili javnost na činjenicu da se u Hrvatskoj nakon Domovinskog rata 1131 osoba još uvijek smatra nestalom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙