FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rooney strahuje od sudaca

MANCHESTER, 11. kolovoza 2006. (Hina/Reuters) - "Zločesti dečko" engleskog nogometa Wayne Rooney strahuje da bi nakon posljednjih događaja mogao postati žrtva nogometnih sudaca.
MANCHESTER, 11. kolovoza 2006. (Hina/Reuters) - "Zločesti dečko" engleskog nogometa Wayne Rooney strahuje da bi nakon posljednjih događaja mogao postati žrtva nogometnih sudaca.

Napadač Manchester Uniteda i "Gordog Albiona" u posljednjih mjesec dana dva je puta zbog agresivnog ponašanja isključen. Na svjetskom prvenstvu u Njemačkoj dobio je crveni karton zbog udaranja suparničkog igrača u četvrtfinalnom ogledu protiv Portugala, a isključen je i prošlog tjedna u prijateljskoj utakmici "Crvenih vragova" i Porta.

"Bojim se da ću postati žrtva sudaca. Sigurno će me pratiti i strože kažnjavati nego druge igrače. No, ne želi se promjeniti. Igrat ću nogomet jednako čvrsto i agresivno," poručio je Rooney, koji su zbog stalnih "napada ludila" na travnjaku i izvan njega engleski novinari opisali kao "uličnog razbijača".

Rooney je ovoga tjedna izdao knjigu "Wayne Rooney - Moja priča", u kojoj je pokušao ublažiti sliku "divljaka" kako ga tretira dio engleske javnosti.

"Mediji me suviše strogo tretiraju. Kada čitam tekstove o sebi osjećam se užasno. U njima nema nimalo istine, ja nisam divljak," dodao je Rooney.

Mladi napadač je nakon isključenja na World Cupu poručio svom klupskom suigraču i reprezentativcu Portugala, Cristianu Ronaldu da će ga prebiti kada se vrati na "Otok", no Rooney i Ronaldo su ipak zakopali ratne sjekire.

"Razgovarali smo i pomirili smo se. To je najbolje za sve, međutim i dalje mislim da je Ronaldo reagirao krajnje nesportski i nekorektno. No sada je sve iza nas," zaključio je Rooney.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙