FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Svijet uz kavu

ZAGREB, 3. kolovoza 2006. (Hina) - Pregled zanimljivosti iz svijeta.
ZAGREB, 3. kolovoza 2006. (Hina) - Pregled zanimljivosti iz svijeta.

SAO PAULO - Brazilska policija sasvim je slučajno spriječila otmicu majke brazilskoga nogometaša Klebera u samom središtu Sao Paula. Naime, policijska patrola je primijetila automobil sa sumnjivim muškarcem, koji je odmah pobjegao, a policajci su na zadnjem sjedištu pronašli vezanu 53-godišnju Noemio de Carvalho Correo, otetu samo nekoliko sati prije. Kleber (26) trenutno igra u Santosu, a nastupao je u Europi za Basel i Hannover, te bio član mlade reprezentacije.

LOS ANGELES - Četvrti nastavak filma "Umri muški" o avanturama njujorškog macho-policajca Johna McClanea u SAD-u će se početi prikazivati krajem lipnja 2007., ponovno s Bruceom Willisom u glavnoj ulozi, prenio je u srijedu navečer list Variety. Četvrti film u nizu pod nazivom "Živi slobodno ili umri muški", sniman je u produkciji filmske kompanije 20th Century Fox, a premijera je zakazana za 29. lipnja kako bi se iskoristio produljeni vikend koji zahvaća američki državni praznik 4. srpnja.

LONDON - Najstarija Britanka, Emmeline Brice, koja je živjela u tri stoljeća, umrla je tijekom vikenda u 111. godini u domu umirovljenika u Bedfordshireu, izvijestila je u srijedu navečer njezina obitelj. Brice je svojevremeno izjavila kako svoju dugovječnost može zahvaliti svakodnevnom konzumiranju čašice kvalitetnog irskog whiskyja. Emmeline Brice rođena je 8. ožujka 1895. u Knightsbridgeu, u zapadnom Londonu. Imala je dvije kćerke, dvojicu unučadi, petero praunučadi i petero prapraunučadi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙