FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Hrvatska u 9,30 sati

ZAGREB, 19. srpnja 2006. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 9,30 sati
ZAGREB, 19. srpnja 2006. (Hina) - Pregled važnijih vijesti iz Hrvatske do 9,30 sati

ZAGREB - Seizmografi Seizmološke službe zabilježili su jutros u 4,34 sata potres srednje jakosti s epicentrom u istočnom dijelu Samoborske gore, 30 km zapadno od seizmološke postaje Zagreb. Magnituda potresa bila je 3,5 prema Richteru, a intenzitet u epicentru IV-V stupnjeva MCS ljestvice. Potres se osjetio u zapadnom dijelu Zagreba, u Samoboru i njegovoj okolici. S podacima s kojima se za sada raspolaže, potres nije prouzročio materijalne štete, navodi u izvješću Seizmološka služba Republike Hrvatske.

ZAGREB - Zbog prevrtanja teretnog vozila na dionici autoceste Bregana-Lipovac, između Novske i Okučana, od 143. do 145. km u smjeru Lipovca, promet teče otežano, jednim trakom. Promet je na većini ostalih cesta srednje gust i uglavnom teče bez zastoja. Povremeno je pojačan na glavnim gradskim prometnicama i prilaznim cestama, gdje su mogući zastoji, posebice na dionicama u izgradnji. Upozoravamo vozače, na moguće odrone zemlje i kamenja, u usjecima duž Jadranske magistrale, na Ličkoj magistrali, te na cestama kroz gorja.

ZAGREB - Sunčano i vruće, poslijepodne u unutrašnjosti mjestimice s malom do umjerenom naoblakom. Vjetar slab, na Jadranu ujutro slaba do umjerena bura, a danju zapadnjak i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka od 27 do 32, a na Jadranu ponegdje i do 34 Celzijeva stupnja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙