FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Normaliziran promet u Posedarju

ZAGREB, 10. srpnja 2006. (Hina) - Normaliziran je promet u Posedarju na državnoj cesti D8 koji je bio prekinut zbog teške prometne nesreće.
ZAGREB, 10. srpnja 2006. (Hina) - Normaliziran je promet u Posedarju na državnoj cesti D8 koji je bio prekinut zbog teške prometne nesreće.

Zbog prometne nesreće zatvorena je cesta D2 Osijek-Vukovar, na ulazu u Trpinju. Obilazak je cestama Osijek-Dalj-Vukovar ili Pačetin-Bobota-D2, javio je HAK.

Promet je na glavnim cestama i autocestama umjerene gustoće i odvija se bez zastoja. Pojačan je u Istri i duž priobalja. Zastoji su mogući na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi, odnosno gdje se vozi uz posebnu regulaciju.

U 16 sati iz Karlovca je krenuo specijalni prijevoz tereta koji će se kretati državnom cestom D3 na relaciji: Duga Resa-Zdihovo-Vrbovsko-Delnice-G.Jelenje-Orehovica-Meja-D8 Jadranska magistra-luka Bakar. Dolazak u Bakar očekuje se u noćnim satima. Zbog velike visine i širine tereta prometna policija će regulirati promet, a posebnu pažnju HAK skreće vozačima da u mjestu Meja ne parkiraju vozila u ulici Praputnjak.

Povremeno je pojačan promet teretnih vozila na GP Macelj, u oba smjera. Putnički je promet gušći na prijelazima sa Slovenijom - u Istri i na Kvarneru. Na Staroj Gradiški povremeno je pojačan putnički promet na ulazu.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙