FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hak: normaliziran promet na Jadranskoj magistrali

ZAGREB, 19. lipnja 2006. (Hina) - Na Jadranskoj magistrali u mjestu Raba, promet koji je bio u prekidu zbog prometne nesreće, od 21,10 sati je normaliziran, izvijestio je Hrvatski autoklub.
ZAGREB, 19. lipnja 2006. (Hina) - Na Jadranskoj magistrali u mjestu Raba, promet koji je bio u prekidu zbog prometne nesreće, od 21,10 sati je normaliziran, izvijestio je Hrvatski autoklub.

Na cestama u unutrašnjosti promet je srednji, a pojačan duž Jadranske magistrale, u Istri i sjevernom primorju, te na prilaznim cestama turističkih središta.

Zbog uklanjanja teretnog vozila na dionici autoceste Ivanić Grad-Zagreb, na 49 km u smjeru Zagreba, promet teče pretjecajnim trakom u duljini 300 metara.

Zbog izuzetno gustog prometa teretnih vozila, na autocesti A2, Zagreb-Macelj, policija već u Velikoj Vesi isključuje teretnjake, te ih nakon određenog vremena ponovo propušta.

Međudržavni prijelaz Miljana, do daljnjeg je zatvoren zbog lošeg stanja drvenog mosta sa slovenske strane. Na ostalim graničnim prijelazima stanje je redovno.

Trajekti plove redovito.

Prometna prognoza za utorak, 20. lipnja:

Promet će biti uglavnom srednje gustoće, a povremeno pojačan promet očekuje se poslije podne na cestama u priobalju, posebice duž Jadranske magistrale, kao i na cestama u Istri. Na dionicama na kojima traju radovi, odnosno gdje je postavljena signalizacija, očekuju se kraći zastoji. Posebice na riječkoj obilaznici, čvoru Orehovica, zatim na A6 Rijeka-Zagreb u tunelu Čardak.

Promet će biti usporen zbog radova na autocesti A3 Bregana-Lipovac, dionicama Ivanić Grad-Novska i Nova Gradiška-Slavonski Brod, ali uglavnom bez zastoja.

Povremeno pojačan promet putničkih vozila očekuje se na graničnim prijelazima u Istri i Posavini.

Trajekti će ploviti redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙