FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"Pirati s Kariba" zaradili rekordnih 132 milijuna dolara

LOS ANGELES, 10. srpnja 2006. (Hina/AP) - Drugi dio filma "Pirati s Kariba: Mrtvačeva škrinja" zaradio je rekordnih 132 milijuna dolara u prva tri dana prikazivanja.
LOS ANGELES, 10. srpnja 2006. (Hina/AP) - Drugi dio filma "Pirati s Kariba: Mrtvačeva škrinja" zaradio je rekordnih 132 milijuna dolara u prva tri dana prikazivanja.

Ovaj Disneyev nastavak popularnog filma u kojem glume Johnny Depp, Orlando Bloom i Keira Knightley, potukao je tako prijašnjeg rekordera "Spidermana" koji je u svom prvom vikendu bio zaradio 114,8 milijuna dolara.

Drugi dio "Pirata s Kariba" zaradio je i tri puta više od svog prvog dijela "Pirati s Kariba: Prokletstvo crne perle" koji je 2003. godine zaradio samo 46,6 milijuna dolara u svom prvom vikendu prikazivanja.

"Mrtvačeva škrinja" je tu zaradu premašila već u petak, prvog dana prikazivanja, zaradivši 50 milijuna dolara, a u subotu je taj film postao prvi film koji je zaradio preko sto milijuna dolara u samo dva dana prikazivanja.

Prošlotjedni 'broj jedan' "Superman Returnes" našao se na drugom mjestu i zaradom od 21,58 milijuna dolara. Taj je film do sada, nakon 12 dana prikazivanja zaradio 141,7 milijuna dolara.

Slijede ga "Vrag nosi pradu" sa 15,6 milijuna dolara, komedija "Click" s Adamom Sandlerom i 12 milijuna dolara, animirani film "Cars" i 10,3 milijuna dolara, komedija s Jack Blackom "Nacho Libre" i 3,3 milijuna dolara, ljubavna drama sa Sandrom Bullock i Keanu Reevesom "The Lake House" i 2,8 milijuna dolara, "Brzi i žestoki: Tokio Drift" i 2,5 milijuna dolara, "Waist Deep" i 1,9 milijun te "Prekid" i 1,6 milijuna dolara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙