FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sumnja se da je državljanin BiH upleten u ubojstvo u Medulinu

PULA,28. lipnja 2006. (Hina) - Istarska policija još nema novih podataka o ženi koja je jučer pronađena mrtva u obiteljskoj kući, to jest u apartmanskoj zgradi u središtu Medulina.
PULA,28. lipnja 2006. (Hina) - Istarska policija još nema novih podataka o ženi koja je jučer pronađena mrtva u obiteljskoj kući, to jest u apartmanskoj zgradi u središtu Medulina.

Načelnik Ureda načelnika istarske Policijske uprave Marko Petković na današnjoj je konferenciji za novinare potvrdio da je riječ o ubojstvu, no, dodao je, pojedinosti će se znati nakon očevida koji je počeo jutros, a uz istarsku policiju i istražnog suca Županijskoga suda u Puli provode ga forenzičari iz Kriminalističkog centra za vještačenje "Ivan Vučetić" iz Zagreba.

"U vezu sa smrću te ženske osobe dovodi se državljanin Bosne i Hercegovine. Zato smo uspostavili suradnju s policijom BiH te su poduzete intenzivne mjere kako bismo pronašli osumnjičenika", rekao je načelnik Petković.

Jučer je policija na širem području medulinske općine i Pule kontrolirala sva vozila, poglavito na ulazu i izlazu iz grda.

Neslužbeno se doznaje da je ubijena žena 35-godišnja Poljakinja s prebivalištem u Pješčanoj uvali u medulinskoj općini, a policija je danas potvrdila da je njezin bivši muž, 41-godišnji poljski državljanin od svibnja u pritvoru, gdje čeka izručenje u Poljsku.

On je, naime, prema policijskim podacima, 22. svibnja uhićen u Pješčanoj uvali na temelju raspisane tjeralice Interpola zbog osnovane sumnje da je počinio kažnjiva djela vezana uz pranje novca. Istraga traje.

Načelnik Ureda načelnika Marko Petković izvijestio je danas novinare kako je jučer ujutro policiji dojavljeno da je na području Muntića, nedaleko od Pule, uz makadamsku cestu pronađen mrtav nepoznat muškarac.

Mrtvozornica je utvrdila da je mrtav nekoliko dana, no s obzirom na to da je po ocjeni policijskih djelatnika riječ o sumnjivoj smrti, očekuje se dolazak forenzičara. Policiji još nije prijavljen ničiji nestanak na tom području.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙