FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: biometeorološka prognoza od 16. do 18. svibnja

ZAGREB, 15. svibnja 2006. (Hina) - Biometeorološka situacija u Zagrebuidućih će dana biti povoljna, što bi trebalo donijeti dobroraspoloženje i miran san, a od četvrtka bi manje pogoršanje moglouzrokovati blažu napetost i poteškoće sa snom, izvijestio je danasZavod za javno zdravstvo Grada Zagreba.
ZAGREB, 15. svibnja 2006. (Hina) - Biometeorološka situacija u Zagrebu idućih će dana biti povoljna, što bi trebalo donijeti dobro raspoloženje i miran san, a od četvrtka bi manje pogoršanje moglo uzrokovati blažu napetost i poteškoće sa snom, izvijestio je danas Zavod za javno zdravstvo Grada Zagreba.

U utorak će povoljna situacija utjecati na dobro raspoloženje i miran san. Kronični bolesnici ne bi trebali imati dodatnih tegoba, pa trebaju iskoristiti lijepo vrijeme za šetnju. Ipak, savjetuje im se da izbjegavaju najtopliji dio dana i prejako sunce i ne zaborave na redovito uzimanje lijekova. Zrak će biti dobre kakvoće, a koncentracija peluda drveća, trava i korova visoka.

U srijedu se nastavlja povoljno razdoblje uz dobro raspoloženje i miran san. Kronični bolesnici ne bi trebali imati dodatnih tegoba, pa im se preporuča da iskoriste lijepo vrijeme za šetnju, ali da izbjegavaju najtopliji dio dana i prejako sunce i ne zaborave na redovito uzimanje lijekova. Koncentracija peluda drveća, trava i korova bit će visoka.

U četvrtak će situacija biti relativno povoljna. Tijekom dana moguća je pojava blaže napetosti uz poteškoće sa snom. Kronični bolesnici trebaju ograničiti tjelesni napor. Preporuča im se redovito uzimanje lijekova. Koncentracija peluda drveća, trava i korova bit će visoka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙