FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Princ Charles priznaje da je ponekad dosadnjaković

LONDON, 15. svibnja 2006. (Hina/AFP) - Princ Charles priznao je urijetkom intervjuu emitiranom u ponedjeljak, da ga ponekad smatraju"dosadnjakovićem", ali tvrdi da usprkos njegovim osporavateljimanamjerava nastaviti baviti se društvenim pitanjima.
LONDON, 15. svibnja 2006. (Hina/AFP) - Princ Charles priznao je u rijetkom intervjuu emitiranom u ponedjeljak, da ga ponekad smatraju "dosadnjakovićem", ali tvrdi da usprkos njegovim osporavateljima namjerava nastaviti baviti se društvenim pitanjima.

"Smatram da bi bilo kriminalno zanemarivanje da šećem po zemlji i ne nastojim nešto napraviti za ono što vidim. Mislim da je moj zadatak to napraviti. Ako to neke osobe ne vole, nema veze, jer postoje važnije stvari o kojima treba brinuti: ova zemlja", objasnio je on na tv-u.

Na pitanje o tome kako ga se ponekad smatra "dosadnjakovićem", princ Charles je odgovorio: "da, vjerojatno".

"Nikada ne možete pobijediti: jer ako ništa ne radite, žalit će se, ali ako pokušate nešto napraviti, opet će se žaliti", objašnjava princ Charles kojega često kritiziraju zbog stajališta i intervencija kod ministara.

Televizijska emisija posvećena je Prince's Trust, zakladi koju je osnovao 1976. i koja želi pomoći potrebitim mladima da osnuju tvrtke.

Do ideje je došao razmišljajući o socijalnim teškoćama V. Britanije sedamdesetih godina, žrtve velike nezaposlenosti i pobuna, dodao je on.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙