FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ministrica Kosor posjetila Katu Šoljić

ZAGREB, 14. svibnja 2006. (Hina) - Majku četvorice poginulih hrvatskihbranitelja u Domovinskom ratu Katu Šoljić danas je, u povodu Majčinogdana, posjetila potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji,branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor.
ZAGREB, 14. svibnja 2006. (Hina) - Majku četvorice poginulih hrvatskih branitelja u Domovinskom ratu Katu Šoljić danas je, u povodu Majčinog dana, posjetila potpredsjednica Vlade i ministrica obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Jadranka Kosor.

Kata Šoljić nalazi se na rehabilitaciji u Ustanovi za zdravstvenu njegu i rehabilitaciju u zagrebačkom naselju Gajnice, a potpredsjednica Kosor prilikom posjeta uručila joj je svoju odluku o sufinanciranju dijela troškova smještaja i rehabilitacije.

Čestitajući svim majkama u Republici Hrvatskoj Majčin dan, potpredsjednica Kosor rekla je kako je Kata Šoljić neprijeporni simbol Domovinskog rata i moralna potpora u njezinu radu, te da kao majka četvorice poginulih hrvatskih branitelja zaslužuje posebnu pozornost čitave Hrvatske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙