FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šah: Riječani i dalje na vrhu

ŠIBENIK, 12. svibnja 2006. (Hina) - Treće kolo finalnog turnira zahrvatski šahovski kup što se igra u hotelskom naselju Solaris nedalekoŠibenika nije donijelo promjenu na vrhu iako su u međusobnom susretuprva i druga momčad riječke Liburnije odigrali miroljubivih 2:2.
ŠIBENIK, 12. svibnja 2006. (Hina) - Treće kolo finalnog turnira za hrvatski šahovski kup što se igra u hotelskom naselju Solaris nedaleko Šibenika nije donijelo promjenu na vrhu iako su u međusobnom susretu prva i druga momčad riječke Liburnije odigrali miroljubivih 2:2.

Zagreb nije iskoristio šansu da pretekne suparnike jer je nakon velike borbe odigrao s reprezentacijom Turske također 2:2.

Mladen Palac je izgubio od Suata Atalika, ali je uzvratio Robert Zelčić pobjedom nad Esenom.

Iznenađenje je priredila Rijeka pobjedom nad zagrebačkom Mladosti od 2,5:1,5, a odluka je pala na prvoj ploči na kojoj je Ognjen Cvitan kao crni pobijedio europskog prvaka Zdenka Kožula.

Maksimalne pobjede od 4:0 postigli su Varaždin (nad Skradinom) Osijek (nad Lucija Kvarner bankom) i Jadranska banka (nad Podravkom), a omjerom 3:1 je ženska reprezentacija Turske svladala Split kao i Turska - B momčad Šibenika.

Dva kola prije završetka turnira vode prva i druga momčad Liburnije sa po 9 bodova, Zagreb ima 8,5, Turska - A i Rijeka 8, Varaždin 7,5, Osijek 7, Mladost i Turska - C 6,5, Split , Turska - B i Jadranska banka 5,5, Skradin i Šibenik 3, Lucija Kvarner banka 2,5 i Podravka 1 bod.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙