FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: natjecanje u govoru na japanskom jeziku

ZAGREB, 12. svibnja 2006. (Hina) - Šesto natjecanje u govoru najapanskom jeziku održat će se sutra na zagrebačkom Filozofskomfakultetu u organizaciji tog fakulteta i japanskoga veleposlanstva uZagrebu.
ZAGREB, 12. svibnja 2006. (Hina) - Šesto natjecanje u govoru na japanskom jeziku održat će se sutra na zagrebačkom Filozofskom fakultetu u organizaciji tog fakulteta i japanskoga veleposlanstva u Zagrebu.

U prvom dijelu natjecatelji će održati govor na japanskom jeziku, na temu po vlastitom izboru, u trajanju od tri do četiri minute. Prijavljena su tri natjecatelja, a najbolji će osvojiti povratnu kartu Frankfurt - Tokio.

U drugom dijelu natjecatelji će pokazati svoje vještine kroz čitanje poezije, proze, pjevanje, kratke glumačke ulomke. Za taj dio natjecanja prijavilo se 48 natjecatelja, u dobi od devet do 29 godina. Najbolji od njih primit će nagradu japanskoga veleposlanika.

Natjecatelji su polaznici tečajeva japanskog jezika u privatnim školama stranih jezika, učenici Sedme gimnazije koja nudi japanski jezik kao izborni predmet, studenti japanologije na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te oni koji sami uče taj vrlo zahtjevni jezik.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙