FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U prvoj godini Hitro.hr-a otvoreno više od 5.000 tvrtki ili obrta

ZAGREB, 11. svibnja 2006. (Hina) - Prije točno godinu dana otvoren jeprvi ured Hitro.hr servisa, od kada je djelomično ili u potpunostiotvoreno više od 5.000 tvrtki ili obrta, a više tisuća građanainformirano je o svim fazama procesa otvaranja trgovačkog društva iliobrta, izvijestili su danas iz Financijske agencije (FINA).
ZAGREB, 11. svibnja 2006. (Hina) - Prije točno godinu dana otvoren je prvi ured Hitro.hr servisa, od kada je djelomično ili u potpunosti otvoreno više od 5.000 tvrtki ili obrta, a više tisuća građana informirano je o svim fazama procesa otvaranja trgovačkog društva ili obrta, izvijestili su danas iz Financijske agencije (FINA).

U proteklih su godinu dana uredi Hitro.hr-a, Vladinog servisa za ubrzanu komunikaciju građana i poslovnih subjekata s državnom upravom, otvoreni u 24 FINA-ine poslovnice u svim županijskim centrima.

Iz FINA-e naglašavaju i kako je do sada poduzetnicima i građanima izdano više od 5.300 FINA e-kartica, odnosno univerzalne platforme za sve oblike elektroničkog poslovanja sa certificiranim elektroničkim potpisom, koja omogućava korištenje elektroničkih usluga e-PDV-a te e-REGOS-a.

Koristeći pak uslugu e-katastra, građani i poduzetnici mogu dobiti i uvid u više od dva i pol milijuna posjedovnih listova odnosno više od 16 milijuna čestica zemljišta, pri čemu je do sada podatke provjerilo više od 2,7 milijuna građana, navode iz FINA-e.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙