FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Loš dan za letače

ZAGREB, 11. svibnja 2006. (Hina) - U zrakoplovnim nesrećama koje su seu četvrtak dogodile u Rusiji, Maleziji i Vijetnamu poginula je jednaosoba a dva pilota su ozlijeđena, javljaju agencije.
ZAGREB, 11. svibnja 2006. (Hina) - U zrakoplovnim nesrećama koje su se u četvrtak dogodile u Rusiji, Maleziji i Vijetnamu poginula je jedna osoba a dva pilota su ozlijeđena, javljaju agencije.

U padu ruskog helikoptera M-14 u nedaleko od obale Sahalina poginuo je pilot dok je 13 osoba preživjelo, priopćio je ured državnog tužitelja na Sahalinu.

Radilo se o vježbi spašavanja u kojoj je helikopter iz čamca pokupio 13 ljudi, navodi AFP. Kada je bio na visini od 200 metara, helikopter se srušio, pojasnio je državni tužitelj. U padu je pilot bio teže ozlijeđen i preminuo je u bolnici.

Školski zrakoplov malezijskog ratnog zrakoplovstva Pilatus PC-7 srušio se na rutinskoj misiji u sjevernoj malezijskoj državi Kedah. Piloti su ozlijeđeni ali se za sada ne zna koje su prirode njihove ozljede, prenosi AP.

Vijetnamski borbeni zrakoplov ruske proizvodnje MIG 21 srušio se tijekom trenažnog leta u središnjem Vijetnamu u provinciji Binh Dinh, oko 700 kilometara sjeverno od Ho Ši Mina, priopćili su dužnosnici. Piloti su uspjeli iskočiti iz zrakoplova i uspješno su prizemljili. Zrakoplov se srušio na kuću, ali srećom su svi članovi obitelji bili na poslu ili u školi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙