FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U Koški u sudaru vlaka i automobila poginuo vozač

OSIJEK, 10. svibnja 2006. (Hina) - Na cestovno-željezničkom prijelazuu mjestu Koška, sinoć u 19,35 sati teretni je vlak naletio na osobniautomobil pri čemu je poginuo vozač Milan Patača (54) iz Podgorača,izvijestila je danas Policijska uprava osječko-baranjska.
OSIJEK, 10. svibnja 2006. (Hina) - Na cestovno-željezničkom prijelazu u mjestu Koška, sinoć u 19,35 sati teretni je vlak naletio na osobni automobil pri čemu je poginuo vozač Milan Patača (54) iz Podgorača, izvijestila je danas Policijska uprava osječko-baranjska.

Stradali vozač upravljao je osobnim automobilom našičkih registracijskih oznaka, u vlasništvu poduzeća "Hana-Vuka", a u pokušaju prelaska preko pružnoga prijelaza bez branika ili polubranika na automobil je naletio teretni vlak koji je prometovao na relaciji Našice-Osijek.

Automobil je od siline udarca vlaka odbačen na oranicu, a vozač je na mjestu poginuo.

Očevid je obavio istražni sudac Županijskog suda u Osijeku uz policijske službenike valpovačke postaje. Tijekom očevida željeznički je promet bio u prekidu od 19,35 do 22 sata, navodi PU osječko-baranjska.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙