FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Keith Richards oporavlja se na Novom Zelandu

WELLINGTON, 9. svibnja 2006. (Hina/AFP) - Gitarist Rolling StonesaKeith Richards trenutno se oporavlja na Novom Zelandu nakon uspješneoperacije na mozgu zbog pada s drveta na otočju Fidži, kazao je uutorak njegov glasnogovornik.
WELLINGTON, 9. svibnja 2006. (Hina/AFP) - Gitarist Rolling Stonesa Keith Richards trenutno se oporavlja na Novom Zelandu nakon uspješne operacije na mozgu zbog pada s drveta na otočju Fidži, kazao je u utorak njegov glasnogovornik.

Richards (62) je podvrgnut operaciji u bolnici MercyAscot u Aucklandu, nakon što se u nedjelju žalio bolove u glavi, saznaje se iz istog izvora.

Glasnogovornik novozelandske bolnice nije u utorak želio komentirati tu informaciju, odbijajući čak potvrditi da se Keith Richards nalazi u toj ustanovi: "Nikad ne dajemo informacije o pacijentima", kazao je on.

Richardsove kćeri Alexandra i Theodora primijećene su, međutim, kako posjećuju bolnicu u utorak, javila je novozelandska tv postaja TV3.

Glasnogovornik slavnog gitarista kazao je da se intervencija sastojala u probijanju rupe u lubanji kako bi se izvadili ugrušci krvi te da je bila "u potpunosti uspješna".

Europski datumi svjetske turneje Rolling Stonesa odgođeni su zbog te nesreće, objasnio je njegov glasnogovornik. Keith će se grupi pridružiti 27. svibnja u Barceloni.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙