FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kongresnik Kennedy ide na liječenje od ovisnosti

WASHINGTON, 5. svibnja (Hina) - Dan nakon što je automobilom udariou sigurnosnu zapreku kod američkog Kongresa, kongresnik PatrickKenneddy, sin senatora Edwarda Kennedyja, objavio je u petak kako ćeići na liječenje od ovisnosti o lijekovima protiv bolova.
WASHINGTON, 5. svibnja (Hina) - Dan nakon što je automobilom udario u sigurnosnu zapreku kod američkog Kongresa, kongresnik Patrick Kenneddy, sin senatora Edwarda Kennedyja, objavio je u petak kako će ići na liječenje od ovisnosti o lijekovima protiv bolova.

"Borim se s ovom bolešću svaki dan kao i milijuni Amerikanaca" rekao je Kennedy koji je imao problema i s depresijom.

On je to objavio kratko nakon što je policija izvijestila kako je optužen da se nije držao svoje trake, da je prebrzo vozio i da nije posvećivao punu pozornost upravljanju vozilom u četvrtak noću kada je udario svojim Ford Mustangom u sigurnosnu zapreku kod Kongresa.

Policajci koji su izašli na mjesto udesa rekli su kako je Kennedy izgledao pijan, ali policijsko izvješće ne spominje alkohol.

Kennedy, 39, je ustvrdio kako nije konzumirao alkohol, nego je bio "dezorijentiran" lijekom za spavanje i drugima koje je uzeo.

On je rekao kako se uopće ne sjeća prometnog udesa. "Jednostavno se ne sjećam da sam ustao iz kreveta, da me je zaustavila policija ili da su me optužili za tri prekršaja", rekao je Kennedy.

Kongresnikov otac, senator Edward Kennedy iz Massachusettsa, je rekao u priopćenju kako je veoma ponosan što se njegov sin bavi svojim problemom.

"Svi u našoj obitelji dive se njegovoj hrabrosti da javno progovori o veoma osobnim pitanjima i u potpunosti podržavamo njegovu odluku da zatraži liječenje", rekao je Kennedy stariji.

Američki mediji izvješćuju kako su policijski šefovi spriječili temeljitiju istragu slučaja i odvezli Kennedyja kući te da nije bio podvrgnut alko-testu. Sindikat koji predstavlja policiju Capitol Hilla je izrazio sumnju kako je pripadnik moćnog klana Kennedy i kongresnik u šestom mandatu imao povlašten tretman.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙