FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Kongresnik Kennedy imao prometnu nesreću

WASHINGTON, 5. svibnja 2006. (Hina) - Demokratski kongresnikPatrick Kennedy (39), sin senatora Edwarda Kennedyja, imao je prometnunesreću u kojoj se pojavila sumnja da nije bio trijezan.
WASHINGTON, 5. svibnja 2006. (Hina) - Demokratski kongresnik Patrick Kennedy (39), sin senatora Edwarda Kennedyja, imao je prometnu nesreću u kojoj se pojavila sumnja da nije bio trijezan.

Kennedy mlađi u četvrtak je svojim automobilom Ford Mustang udario u sigurnosnu zapreku u blizini američkog Kongresa, a policajci koji su izašli na mjesto nesreće rekli su da je Kennedy izgledao pijan.

Nakon medijskih izvješća o tome, Kennedy je priopćio da nije konzumirao alkohol već da je prije vožnje u zoru uzeo sredstvo za spavanje i druge lijekove.

Objašnjavajući svoju nazočnost na Capitol Hillu u sitne sate Kennedy je rekao da je mislio da treba glasovati u Kongresu što "očigledno" znači da je bio "dezorijentiran lijekovima".

List The Washington Post javlja da su policajci uznemireni činjenicom da su ih njihovi šefovi spriječili u provedbi temeljite istrage i odvezli Kennedyja kući. Kennedy nije bio podvrgnut alko-testu.

Sindikat koji predstavlja policiju Capitol Hilla izrazio je sumnju da je Kennedy, pripadnik moćne obitelji i kongresnik u već šest mandata, imao povlašten tretman.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙