FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SCG: Policija pretražila Mladićevu kuću u Beogradu

BeograduBEOGRAD, 5. svibnja (Hina) - Srbijanska policija poduzela je u petakrano poslijepodne akciju pretrage u beogradskom naselju na Banovombrdu, gdje se nalazi obiteljska kuća generala Ratka Mladića,optuženog pred haškim sudom za genocid, objavio je beogradski radioB92.
BEOGRAD, 5. svibnja (Hina) - Srbijanska policija poduzela je u petak rano poslijepodne akciju pretrage u beogradskom naselju na Banovom brdu, gdje se nalazi obiteljska kuća generala Ratka Mladića, optuženog pred haškim sudom za genocid, objavio je beogradski radio B92.

Policija je ušla u kuću u ulici Blagoja Parovića i blokirala prilaze, a novinarima i fotoreporterima nije bilo dopušteno približavanje mjestu akcije. Provjera je obavljena na još nekoliko lokacija na Banovom brdu.

Nakon okončanja pretrage Mladićeve kuće nisu objavljene nikakve informacije o akciji koja je izazvala izuzetno zanimanje novinara. Srbijanska televizija javila je kako su u tijeku akcije provjere nekoliko adresa u Beogradu za koje se sumnja da se na njima skrivao Mladić te da će ove akcije trajati i idućih dana.

Ista televizija objavila je izjavu srbijanskog ministra policije kojom on opovrgava da je Reutersu izjavio kako će Mladić biti uhićen možda još ovog tjedna, ističući da će "ovog tjedna i idućih" biti učinjeno sve što je moguće da se Mladića locira.

(Hina) xtman ybr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙