FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Unatoč ozlijedi Keitha Richardsa, Rolling Stonesi idu na turneju

LONDON, 5. svibnja 2006. (Hina/dpa) - Legendarni Rolling Stonesipočinju svoju europsku turneju koncertom u Barceloni 27. svibnja,unatoč ozlijedi glave gitarista Keitha Richardsa (62), objavio jelondonski list "Sun" u petak.
LONDON, 5. svibnja 2006. (Hina/dpa) - Legendarni Rolling Stonesi počinju svoju europsku turneju koncertom u Barceloni 27. svibnja, unatoč ozlijedi glave gitarista Keitha Richardsa (62), objavio je londonski list "Sun" u petak.

"Svi koncerti predviđeni u okviru ove europske turneje održat će se kao što je i planirano", rekao je glasnogovornik grupe.

"Sun" je izvijestio da je Richards u bolnici gdje će mu operacijskim putem odstraniti ugruške krvi iz glave koji su se formirali nakon što je nedavno pao s 5 m visoke palme na otočju Fidži gdje se odmarao. Richardsu su objasnili da se ne može vratiti zrakoplovom s Novog Zelanda dok mu liječnici ne odobre zbog bojazni da mu se stanje ne pogorša zbog tlaka u kabini tijekom dugog leta.

Službena verzija manadžmenta Rolling Stonesa i dalje, prenosi list, glasi da će se Richards do početka turneje u Barceloni oporaviti. Međutim, potiho se, tvrdi "Sun", Richardsovi kolege iz banda, Mick Jagger, Ronnie Wood i Charlie Watts, pribojavaju da neće s njima biti na pozornici. Pozivajući se na svoje izvore, list navodi kako je grupa jako zabrinuta zbog Richardsovih ozlijeda, ali je Jagger istodobno još uvijek bijesan što se Richards pod svaku cijenu htio popeti na drvo iako je znao da je pred njima nastavak turneje "Bigger Bang".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙