FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HSS: raspušten dubrovačko-neretvanski HSS

ZAGREB, 4. svibnja 2006. (Hina) - Zbog izbornog neuspjeha na nedavnimlokalnim izborima, prošireno Predsjedništvo HSS-a raspustilo jevečeras HSS Dubrovačko-neretvanske županije i imenovalo stranačkogpovjerenika, potvrdio je predsjednik HSS-a Josip Friščić.
ZAGREB, 4. svibnja 2006. (Hina) - Zbog izbornog neuspjeha na nedavnim lokalnim izborima, prošireno Predsjedništvo HSS-a raspustilo je večeras HSS Dubrovačko-neretvanske županije i imenovalo stranačkog povjerenika, potvrdio je predsjednik HSS-a Josip Friščić.

Predsjedništvo je, kaže Friščić, ocijenilo da nije dovoljno raspustiti neke općinske i gradske organizacije HSS-a, nego da to treba učiniti sa županijskim HSS-om.

Za stranačkog povjerenika imenovalo je Astrida Stermasija, predsjednika najuspješnijeg tamošnjeg ogranka, sa zadaćom da sredi evidenciju članstva i pripremi novu izbornu skupštinu.

Odluka Predsjedništva, kažu u HSS-u, zapravo znači smjenu Marinka Filipovića, predsjednika dubrovačko-neretvanskog HSS-a, te poništenje odluka da se raspuste stranački ogranci u Konavlima i Korčuli i iz stranke isključe neki lokalni stranački čelnici.

Filipović je, kako se doznaje, napustio sjednicu Predsjedništva koja je inače trajala cijelo popodne.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙