FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osijek: policija o jučerašnjem ubojstvu mladića

Osijek: policija o jučerašnjem ubojstvu mladićaOSIJEK, 4. svibnja 2006. (Hina) - Za jučerašnje ubojstvo mladića uOsijeku osumnjičen je 23-godišnjak, koji je pod policijskim nadzorom uosječkoj Kliničkoj bolnici, rečeno je danas na konferenciji zanovinare u osječko-baranjskoj Policijskoj upravi.
OSIJEK, 4. svibnja 2006. (Hina) - Za jučerašnje ubojstvo mladića u Osijeku osumnjičen je 23-godišnjak, koji je pod policijskim nadzorom u osječkoj Kliničkoj bolnici, rečeno je danas na konferenciji za novinare u osječko-baranjskoj Policijskoj upravi.

On je osumnjičen da je jučer oko 17 sati kuhinjskim nožem usmrtio Osječanina Tomislava Blažića (1977.) u ulazu Blažićeve obiteljske kuće. U sukobu sa žrtvom je, vjerojatno, sam ozlijedio ruku.

Kod osumnjičenika je pronađen nož, a prikupljeni dokazi upućuju da je riječ o sredstvu kojim je počinjeno ubojstvo. Osumnjičenik i usmrćeni od prije su se poznavali, kazao je načelnik Ureda načelnika PU-a Stipo Rimac.

Načelnik Odjela općeg kriminaliteta PU-a Josip Adrić kazao je kako je, po prikupljenim podatcima, motiv ubojstva neraščišćeni osobni odnosi, a na novinarski upit nije mogao potvrditi da je motiv ubojstva droga, iako su, kako tvrdi, obojica do sada bila kazneno prijavljivana za zlouporabu droga.

Rekao je kako je ozlijeđenog osumnjičenika u bolnicu prevezao poznanik koji se zatekao u Kolodvorskoj ulici.

Adrić je napomenuo kako se još provjerava je li osumnjičenik, kad je počinio kažnjivo djelo, bio utjecajem alkohola ili droge.

U policiji ističu kako je to treće ovogodišnje ubojstvo na području PU-a, počinitelji kojih su otkriveni. Prošle godine počinjena su dva ubojstva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙