FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Carboni sportski direktor Valencie

VALENCIA, 3. svibnja 2006. (Hina/DPA) - Vodstvo španjolskog nogometnogprvoligaša Valencie uručilo je otkaz sportskom direktoru JavieruSubiratesu, a njegovu funkciju po svemu sudeći preuzet će AmadeoCarboni.
VALENCIA, 3. svibnja 2006. (Hina/DPA) - Vodstvo španjolskog nogometnog prvoligaša Valencie uručilo je otkaz sportskom direktoru Javieru Subiratesu, a njegovu funkciju po svemu sudeći preuzet će Amadeo Carboni.

"Subirates je napustio posao zbog razlika u mišljenju i funkcioniranje kluba je došlo pod znak pitanja. Ukoliko sve strukture kluba ne teže jednom cilju nemoguće je kvalitetno raditi," poručio je predsjednik "Šišmiša", Juan. Prema pisanju španjolskih novinara glavni razlog Subiratesova odlaska je sukob s trenerom Quique Sanchez Floresom. Kako je vodstvo kluba stalo na trenerovu stranu bilo je jasno da dosadašnji sportski direktor mora napustiti funkciju.

Najveći kandidat za njegova nasljednika je branič Carboni, koji se na koncu sezone oprašta od igračke karijere.

"Želim ostati u klubu, i već sam obavio prve razgovore s predsjednikom," potvrdio je 41-godišnji Talijan, koji je jedan od najpopularnijih igrača kluba sa stadiona Mestalla.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙