FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Aimar napustio bolnicu

MADRID, 19. travnja 2006. (Hina/Reuters) - Vezni igrač argentinskenogometne reprezentacije i španjolskog prvoligaša Valencie, PabloAimar (26) nakon šest dana napustio je bolnicu u koju je smiještennakon što je obolio od virusnog meningitis.
MADRID, 19. travnja 2006. (Hina/Reuters) - Vezni igrač argentinske nogometne reprezentacije i španjolskog prvoligaša Valencie, Pablo Aimar (26) nakon šest dana napustio je bolnicu u koju je smiješten nakon što je obolio od virusnog meningitis.

"Sada se još neko vrijeme moram odmarati kod kuće, no još uvijek nije poznato kada ću se vratiti treninzima," kazao je "gaučo".

Aimar, ključni igrač Valencie, koja se bori za drugo mjesto u Primeri i jedan od glavnih igrača argentinske reprezentacije, potražio je liječničku pomoć zbog jakih bolova u glavi, te visoke temperature. Liječnici su prvo pomislili na gripu, no dodatnim pregledima je potvrđen meningitis.

"El Payaso" (klaun), kako je glasi jedan od Aimarovih nadimaka, već je šesti igrač na koje argentinski izbornik Jose Pekerman ne može računati. Na listi ozlijeđenih su i Gabriel Heinze, Diego Placente, Lionel Messi, Luciano Figuerou i Javier Mascherano.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙