FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uhićen osumnjičeni za silovanje

PULA, 3. svibnja 2006. (Hina) - Policija je uhitila 44-godišnjegUmažanina protiv kojega je slovenska državljanka iz Ljubljanepodnijela kaznenu prijavu za silovanje.
PULA, 3. svibnja 2006. (Hina) - Policija je uhitila 44-godišnjeg Umažanina protiv kojega je slovenska državljanka iz Ljubljane podnijela kaznenu prijavu za silovanje.

Osumnjičeni Z.G., vlasnik ugostiteljskog objekta i apartmana, priveden je istražnom sucu Županijskog suda u Puli, izvijestio je glasnogovornik Policijske uprave istarske Robert Pavleković na današnjoj redovnoj konferenciji za novinare.

Po njegovim riječima, nemio događaj zbio se jučer u ranim jutarnjim satima u kući osumnjičenog Z.G.-a.

Prema prijavi Slovenke K.K., on ju je, uz prijetnju pištoljem i pljusnuvši ju, prisilio na oralni seks. Njezin 11 godina mlađi prijatelj, slovenski državljanin J. K., vidjevši što se zbiva, pobjegao je kroz prozor zadobivši pritom lakše ozljede.

Pretragom stana osumnjčenog policija je pronašla 31 komad streljiva kalibra devet milimetara te dva plastična pištolja, a jednim od njih prijetio je Slovenki.

Odgovarajući na pitanje novinara, Pavleković je rekao kako je Z.G. otprije poznat policiji po kažnjivim djela iz područja organiziranog kriminala.

Tijekom pretrage u njegovu stanu nije pronađena droga, za što ga tereti slovenski par tvrdeći da im je u piće stavio u drogu, pa su stoga svakome od njih uzeti krv i urin na analizu.

Inače, Umažanin je upoznao slovenski par u svom restoranu u koji su oni stigli nakon što su posjetili više ugostiteljskih objekata.

Glasnogovornik istarske policije Robert Pavleković izvijestio je danas novinare kako je razlog dvodnevnog nestanka 18-godišnjeg Roka Medančića iz sela Medančići pokraj Sutivanca, koji je sinoć nakon potrage pronađen u jednom kamionu u skladištu labinskog poduzeća "D-trade", obiteljska svađa, odnosno nesuglasice s ocem.

Otac je u ponedjeljak prijavio da se sin, koji je išao brati šparoge, nije vratio, nakon čega je počela intenzivna potraga za mladićem.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙