FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HUS će Praznik rada obilježiti prosvjedom ispred TDZ-a u Jagićevoj

ZAGREB, 29. travnja 2006. (Hina) - Hrvatska udruga sindikata (HUS)priopćila je danas da će Međunarodni praznik rada, 1. svibnja,obilježiti prosvjednom povorkom koja će s Trga bana Jelačića, umjestoprema parku Maksimir, u 10 sati krenuti pred Tvornicu duhana Zagreb uJagićevoj ulici, gdje će u 11 sati biti održan prosvjedni skup.
ZAGREB, 29. travnja 2006. (Hina) - Hrvatska udruga sindikata (HUS) priopćila je danas da će Međunarodni praznik rada, 1. svibnja, obilježiti prosvjednom povorkom koja će s Trga bana Jelačića, umjesto prema parku Maksimir, u 10 sati krenuti pred Tvornicu duhana Zagreb u Jagićevoj ulici, gdje će u 11 sati biti održan prosvjedni skup.

HUS time demantira napise u medijima da će zajedno s ostalima sindikalnim središnjicama sudjelovati u podjeli graha na središnjoj proslavi Praznika rada u Maksimiru.

Točna je informacija da će HUS s ostalim sindikalnim središnjicama sudjelovati samo u onom dijelu obilježavanja 1. svibnja koji se odnosi na podjelu letaka građanima kako bi ih upoznali s nezadovoljstvom svih sindikalnih središnjica sa stanjem u Republici Hrvatskoj, priopćio je HUS.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙