FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Policija moli građane da ne ostavljaju bombe i mine u glomaznom otpadu

ZAGREB, 25. travnja 2006. (Hina) - Zagrebačka policija pozvala je danasgrađane da tijekom proljetne akcije prikupljanja glomaznog otpada utaj otpad ne ostavljaju streljivo, bombe i mine, kao što je to uposljednje vrijeme učestalo zabilježeno u različitim dijelovimagrada.
ZAGREB, 25. travnja 2006. (Hina) - Zagrebačka policija pozvala je danas građane da tijekom proljetne akcije prikupljanja glomaznog otpada u taj otpad ne ostavljaju streljivo, bombe i mine, kao što je to u posljednje vrijeme učestalo zabilježeno u različitim dijelovima grada.

Apeliramo na savjest pojedinaca koji se na ovakav ili na slične načine, primjerice ostavljanje bombi pored vrtića i škola, žele riješiti eksplozivnih sredstava, da ih ne odlažu na mjestima gdje direktno ugrožavaju živote djece i slučajnih prolaznika, kažu u zagrebačkoj policiji koja je od kraja veljače na različitim divljim odlagalištima i kontejnerima za smeće pronašla pravi arsenal oružja i eksplozivnih sredstava. Na sreću nije zabilje

Tako su u samo tri dana krajem veljače na divljem deponiju na Petruševcu pronađene tri tromblonske mine, a na križanju Gregičke i Zvečajske ulice u kontejneru za smeće ručna bomba.

U samom središtu grada, u Tkalčićevoj ulici, sredinom ožujka nesavjesni građanin u smeće je bacio pet kilograma suzavca, a nekoliko dana kasnije u Slovenskoj ulici, pored kontejnera za smeće, pronađeno je streljivo.

U travnju u glomaznom otpadu u Kostušijanskoj ulici pronađeno je streljivo većeg kalibra, a na divljim odlagalištima u Sopničkoj ulici i u Novom Svibju u Dugom Selu po jedna ručna bomba.

Iz zagrebačke policije mole građane da ih obavijeste o svakom pronalasku eksplozivnih sredstava.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙