FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Karlovac: sprječavali policajca u obavljanju dužnosti i ozlijedili ga

Karlovac: sprječavali policajca u obavljanju dužnosti i ozlijedili gaKARLOVAC, 24. travnja 2006. (Hina) - Otac i brat osumnjičenog20-godišnjeg Karlovčanina pokušavali su sinoć oko 21 sat spriječitinjegovo uhićenje te su pritom lakše ozlijedili jednog policajca.
KARLOVAC, 24. travnja 2006. (Hina) - Otac i brat osumnjičenog 20-godišnjeg Karlovčanina pokušavali su sinoć oko 21 sat spriječiti njegovo uhićenje te su pritom lakše ozlijedili jednog policajca.

Svu trojicu privela je interventna policija, a protiv oca i brata podnesene su kaznene prijave za "sprječavanje službene osobe u obavljanju dužnosti", priopćeno je danas iz Policijske uprave karlovačke.

Kako se navodi, policijski su službenici u ugostiteljskom objektu "Prvi korak" u karlovačkom predgrađu Kamensko uočili 20-godišnjaka, za kojega su imali dva sudska naloga za privođenje u zatvor. Prilikom uhićenja mladić nije pružao otpor, ali su njegov 45-godišnji otac i 26-godišnji brat pokušali spriječiti uhićenje.

Otac je uhvatio za vrat 51-godišnjeg policajca, a brat ga je nekoliko puta udario, nanijevši mu lakše ozljede u predjelu glave, tijela i noge.

Nakon toga intervenirali su službenici interventne policije, te su otac i brat privedeni u policijsku postaju na kriminalističku obradu, a 20-godišnjak u karlovački Okružni zatvor.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙