FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 27. ožujka 2006. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.
ZAGREB, 27. ožujka 2006. (Hina) - Pregled događaja do 21 sat.

ZAGREB - Luciano Sušanj novi je dopredsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora, a Vijeće HOO-a dobilo je još dva člana - Peru Lozicu i Dragutina Kamenskog, potvrdila je u ponedjeljak Skupština HOO-a u Zagrebu. Predsjednik Hrvatskog atletskog saveza Lucijano Sušanj postao je četvrtim dopredsjednikom umjesto Gorana Ivaniševića, koji je prije dva mjeseca iz osobnih razloga dao ostavku na tu dužnost koju je obnašao pola godine. Novi dopredsjednik HOO-a Sušanj nije nazočio Skupštini jer je u Osaki gdje pomaže izaslanstvu Splita pri kandidaturi za dobijanje Svjetskog atletskog kupa 2010. Predstavnik Hrvatskog odbojkaškog saveza Lozica i Kamenski, koji dolazi iz ragbija, ulaze u Vijeće HOO-a koje se nadopunjuje, kako je to rekao predsjednik HOO-a Zlatko Mateša, zbog premale zastupljenosti olimpijskih i neolimpijskih Saveza.

RIM - Talijanski nogometni prvoligaš Messina otpustio je trenera Bortola Muttija sedam kola prije kraja prvenstva, te će momčad do završetka sezone voditi Giampiero Ventura, dosadašnji trener Napolija. Messina je u prošlom kolu na svom terenu odigrala 1-1 protiv Udinesea, te se nalazi na 18. mjestu ljestvice s bodom manje od svog nedjeljnog suparnika koji je 17., odnosno na posljednjoj poziciji koja osigurava ostanak u društvu najboljih. Mutti je Messinu vodio od ljeta 2003. godine, te ju je prije dvije godine uveo u prvu ligu.

LONDON - Legendarni švedski tenisač Bjorn Borg odlučio je da ipak neće prodavati svoje wimbledonske trofeje i rekete s kojima je osvajao najveći teniski turnir na svijetu.

"Nakon velikog razmišljanja, odlučio da sam nikada neću prodati svoje wimbledosnke trofeje i rekete i stoga sam ih povukao iz prodaje. Shvatio sam koliko sam tijesno povezan s njima i to otkriće me je nagnalo na promjenu odluke da ih prodam", stoji u Borgovoj izjavi.

Borg je namjeravao prodati svojih pet pokala wimbledonskog pobjednika koje je osvojio od 1976. do 1980. godine, kao i dva reketa s kojima je osvajao Wimbledon kako bi svojoj obitelji osigurao dugoročnu financijsku stabilnost. Očekivalo se da bi na dražbi Borgovi trofeji mogli doseći cijenu od 300,000 funti. Interes za kupnju Borgovih trofeja izrazio je drugi veliki tenisač, Amerikanac Andre Agassi rekavši kako bi ih kupio samo zato ne dođu u "pogrešne ruke".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙