FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Di Caprio ozlijeđen na snimanju filma u Mozambiku

JOHANNESBURG , 22. travnja 2006. (Hina/Reuters) - Holivudska filmskazvijezda Leonardo Di Caprio (31) u petak je prebačen iz Mozambika,gdje trenutačno snima film, u bolnicu u susjednoj JužnoafričkojRepublici, nakon ozljede zadobivene na snimanju, izvijestili su usubotu bolnički izvori.
JOHANNESBURG , 22. travnja 2006. (Hina/Reuters) - Holivudska filmska zvijezda Leonardo Di Caprio (31) u petak je prebačen iz Mozambika, gdje trenutačno snima film, u bolnicu u susjednoj Južnoafričkoj Republici, nakon ozljede zadobivene na snimanju, izvijestili su u subotu bolnički izvori.

Jedan johanesburški dnevni list izvijestio je kako je Di Caprio ozlijeđen na snimanju filma "The Blood Diamond", no nije objavio nikakve pojedinosti.

Glasnogovornik južnoafričke bolnice Nelspruit Medi-Clinic koja se nalazi blizu Nacionalnog parka Kruger, za Reuters je potvrdio da je Di Caprio u petak dovezen u njihovu bolnicu, u pratnji velikog broja tjelohranitelja.

Na liječničkom je pregledu ondje proveo oko dva sata, a zatim je napustio bolnicu, rekao je glasnogovornik Robyn Baard, dodavši kako pretpostavlja da je glumac nakon pregleda zrakoplovom ponovno prebačen u Mozambik kako bi nastavio snimanje. Pojedinosti nisu objavljene.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙