FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zadar: prodavao tuđe zemljište

Zadar: prodavao tuđe zemljišteZADAR, 19. travnja 2006. (Hina) - Zadarska policija dovršila jekriminalističku obradu kojom je utvrđeno da je 54-godišnji muškaracsredinom travnja prošle godine koristeći se krivotvorenom osobnomiskaznicom na ime vlasnika dviju zemljišnih čestica u Kožinu kodZadra, potpisao u javnobilježničkom uredu u Zagrebu predugovor okupoprodaji tih zemljišnih čestica.
ZADAR, 19. travnja 2006. (Hina) - Zadarska policija dovršila je kriminalističku obradu kojom je utvrđeno da je 54-godišnji muškarac sredinom travnja prošle godine koristeći se krivotvorenom osobnom iskaznicom na ime vlasnika dviju zemljišnih čestica u Kožinu kod Zadra, potpisao u javnobilježničkom uredu u Zagrebu predugovor o kupoprodaji tih zemljišnih čestica.

Tom prigodom mu je isplaćen predujam od 30.000 eura. Protiv njega je policija podnijela kaznenu prijavu zbog prijevare, krivotvorenja isprava i ovjeravanja neistinitoga sadržaja.

Počinitelj je zbog sličnih djela već bio kazneno prijavljivan i od kraja ožujka ove godine je u zadarskom pritvoru, priopćila je danas Policijska uprava zadarska.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙