FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Gospić: puštena četvorica mladića koji su se sukobili s policijom

GOSPIĆ, 19. travnja 2006. (Hina) - Četvorica mladića iz Donjega Lapcakoji su, prema prijavi policije, prije dva dana sudjelovali u svađi itučnjavi s donjolapačkim policajcima, pušteni su nakon 48-satnogzadržavanja i saslušanja kod istražnog suca, doznaje se u Županijskomsudu u Gospiću.
GOSPIĆ, 19. travnja 2006. (Hina) - Četvorica mladića iz Donjega Lapca koji su, prema prijavi policije, prije dva dana sudjelovali u svađi i tučnjavi s donjolapačkim policajcima, pušteni su nakon 48-satnog zadržavanja i saslušanja kod istražnog suca, doznaje se u Županijskom sudu u Gospiću.

Incident se dogodio u noći s nedjelje na ponedjeljak u 1,50 sati u kafiću "Trokadero" u Donjem Lapcu. Prema policijskom priopćenju, nekoliko hrvatskih državljana fizički je napalo i vrijeđalo policajce iz ophodnje, koji su na poziv vlasnice kafića došli i nastojali spriječiti remećenje javnoga reda i mira, pri čemu su policajci lakše ozlijeđeni.

Policija ne navodi nacionalnost izgrednika, ali mediji pišu da su policajce hrvatske nacionalnosti napali mladići srpske nacionalnosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙