FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Šah: samo tri pobjede Hrvata

KUSADASI, 7. travnja 2006. (Hina) - U 4. kolu pojedinačnog europskogprvenstva na kojem sudjeluje 138 šahista, naši predstavnicizabilježili su tek tri pobjede i 5 remija uz 5 poraza.
KUSADASI, 7. travnja 2006. (Hina) - U 4. kolu pojedinačnog europskog prvenstva na kojem sudjeluje 138 šahista, naši predstavnici zabilježili su tek tri pobjede i 5 remija uz 5 poraza.

Samo su trojica naših igrača iznad granice od 50 % osvojenih bodova - Zdenko Kožul, Mladen Palac i Krunoslav Hulak.

Kožul nije uspio ništa postići protiv ruskog velemajstora Maxima Turova, kao ni Hulak protiv Poljaka Bartosza Socka, a Palac je kao crni sigurnom igrom remizirao s Gruzijcem Zviadom Izoriom.

Remizirali su još Robert Zelčić i Ivan Šarić, pobjede su izborili Hrvoje Stević, Alojzije Janković i Blažimir Kovačević, a poraženi su Ognjen Cvitan, Ante Brkić, Ognjen Jovanić, Ante Šarić i Davor Rogić.

Vodeći Nizozemac Erwin L?Ami izgubio je od Gruzijca Baadura Jobave, pa je došlo do promjene na vrhu. Vode Jobava, Belgijac Dgebuadze i Armenac Anastasian s po 3,5 boda, a prate ih čak 22 igrača s po 3 boda. U toj su skupini Kožul i Palac, dok Hulak ima 2,5 boda.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙