FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Glavaš: Osječka i Požeška županija trebaju nastupati zajedno

POŽEGA, , 6. travnja 2006. (Hina) - Branimir Glavaš, predsjednikUdruge HDSSB, rekao je na večerašnjem predizbornom skupu kako želi daPožeško-slavonska županija rame uz rame nastupa s Osječko- baranjskomžupanijom te da te dvije županije budu okosnice napretka i nukleuskoji će se nadograđivati u idućem razdoblju.
POŽEGA, , 6. travnja 2006. (Hina) - Branimir Glavaš, predsjednik Udruge HDSSB, rekao je na večerašnjem predizbornom skupu kako želi da Požeško-slavonska županija rame uz rame nastupa s Osječko- baranjskom županijom te da te dvije županije budu okosnice napretka i nukleus koji će se nadograđivati u idućem razdoblju.

"U konačnici želimo da naš zajednički ured u Bruxellesu, centru financijske i gospodarske moći EU, bude mjesto preko kojeg će svi Slavonci i Baranjci kroz kvalitetne programe odaslati poruku Europskoj uniji. Kroz ured u Bruxellesu želimo se lakše izboriti za sredstva predpristupnih fondova koji su nužni u ratom razorenoj, ali i u privatizaciji opljačkanoj Slavoniji", rekao je Glavaš u Požegi na središnjem predizbornom skupu.

Ulazak Hrvatskog demokratskog sabora Slavonije i Baranje na područje Požeško-slavonske županije, pojasnio je Glavaš ima dva cilja. Prvi cilj je proširenje infrastrukture i širenje načela HDSSB-a, a drugi je postizanje uspjeha na izborima kako bi imali svoje predstavnike u skupštini Požeško-slavonske županije. "Uvjeren sam da ćemo oba cilja ostvariti", zaključio je Glavaš.

Požežanima se obratio i nositelj liste Antun Lovrić napominjući kako je u Požeško-slavonskoj županiji došlo vrijeme za promjene. " HDSSB Požeško-slavonskoj županiji i mladima nudi jedino što je moguće, a to je da bude prisutna u Europi kao regija koja ima svoje prirodne resurse i bogatstvo, svoj kulturološki identitet", rekao je Lovrić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙