FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uručene nagrade i priznanja Hrvatske zajednice tehničke kulture

ZAGREB, 31. ožujka 2006. (Hina) - Hrvatska zajednica tehničke kulture(HZTK) dodijelila je nagradu za životno djelo Zvonimiru Jakoboviću izSamobora za izniman i trajan doprinos razvoju i promicanju tehničkekulture tijekom gotovo 60 godina amaterskog i profesionalnog rada utehničkoj kulturi, posebice u području radioamaterizma.
ZAGREB, 31. ožujka 2006. (Hina) - Hrvatska zajednica tehničke kulture (HZTK) dodijelila je nagradu za životno djelo Zvonimiru Jakoboviću iz Samobora za izniman i trajan doprinos razvoju i promicanju tehničke kulture tijekom gotovo 60 godina amaterskog i profesionalnog rada u tehničkoj kulturi, posebice u području radioamaterizma.

Na današnjoj svečanosti u HZTK-u uručene su i godišnje nagrade za 2005. koje su dobili: Leonardo Belović iz Čakovca, Vladimir Božak iz Jastrebarskog, Zlatko Cesar iz Varaždina, Đorđe Grković iz Čakovca, Ankica Hajsok iz Lovrečana, Miroslav Klarić iz Zaprešića te skupina članova Udruge darovitih informatičara Rijeke "Urban development".

Predsjednik HZTK-a Ante Markotić čestitao je dobitnicima nagrada, javnih priznanja i počasnih zvanja, zahvalivši im na samoprijegoru, odricanju i doprinosu razvoju tehničke kulture u Hrvatskoj.

Istaknuvši kako ove godine HZTK obilježava 60 godina postojanja, Markotić je ocijenio kako je tehnička kultura danas nezaobilazna u društvu i školstvu.

Na svečanosti su dodijeljene i Povelje Hrvatske zajednice tehničke kulture klubovima, časopisima, udrugama i zajednicama, kao i promaknuća u počasna zvanja mentor-savjetnik i instruktor-savjetnik Hrvatske zajednice tehničke kulture.

Prije dodjele nagrada održana je i i redovita skupština HZTK-a.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙