FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rehn: Ministri vanjskih poslova neće razgovarati o proširenju

BRUXELLES, 23. ožujka 2006. (Hina) - Umjesto prije najavljene raspraveo proširenju EU-a tijekom radne večere ministara vanjskih poslova EU-au četvrtak navečer u Bruxellesu, šefovi diplomacija će razgovorati obudućnosti Europske unije, potvrdio je povjerenik za proširenje OlliRehn.
BRUXELLES, 23. ožujka 2006. (Hina) - Umjesto prije najavljene rasprave o proširenju EU-a tijekom radne večere ministara vanjskih poslova EU-a u četvrtak navečer u Bruxellesu, šefovi diplomacija će razgovorati o budućnosti Europske unije, potvrdio je povjerenik za proširenje Olli Rehn.

"Očekivalo se da će ministri vanjskih poslova večeras tijekom radne večeri razgovarati o proširenju, ali to neće biti slučaj, razgovarat će o budućnosti Europske unije. Ja nisam pozvan jer se neće razgovarati o proširenju", rekao je Rehn nakon susreta s makedonskim premijerom Vladom Bučkovskim.

U četvrtak navečer počeo je proljetni summit čelnika 25 zemalja članica, koji je posvećen gospodarskim temama. Paralelno s tim, na odvojenim sastancima sastali su se i ministri vanjskih poslova te ministri financija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙