FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dubrovnik: predstavljeni kandidati HSP-a

DUBROVNIK , 18. ožujka 2006. (Hina) - Županijsko vijeće Hrvatskestranke prava Dubrovačko-neretvanske županije na današnjoj jekonferenciji za novinare predstavilo kandidate i nositelja listeHSP-a na predstojećim ponovljenim izborima za SkupštinuDubrovačko-neretvanske županije 9. travnja.
DUBROVNIK , 18. ožujka 2006. (Hina) - Županijsko vijeće Hrvatske stranke prava Dubrovačko-neretvanske županije na današnjoj je konferenciji za novinare predstavilo kandidate i nositelja liste HSP-a na predstojećim ponovljenim izborima za Skupštinu Dubrovačko-neretvanske županije 9. travnja.

Nositelj liste HSP-a bit će Željko Kulišić, predsjednik županijskoga vijeća stranke, na drugom mjestu je saborska zastupnica Ruža Tomašić, a na trećem županijski pročelnik za prosvjetu Gašpar Bjelopera.

Ta lista, rekao je Kulišić, jamči broj glasova koji će osigurati kontinuitet obnašanja vlasti u Dubrovačko-neretvanskoj županiji, a očekuju osvojiti šest mandat.

Na današnjoj konferenciji za novinare predstavio se i poznati dubrovački dramski umjetnik Miše Martinović, koji će biti na šestom mjestu stranačke liste. On je među ostalim kazao da je u Hrvatskoj "stvoren ambijent političarstva, a političari imaju suglasnost kako dobro iskoristiti svoju poziciju u vlati i politici, dok je boljitak naroda u potpuno drugom planu".

HSP-ovci su također predočili i ugovor o međusobnim pravima i obvezama stranke i prvih deset kandidata na listi, kojim će se pokušati regulirati odnosi između kandidata na listi i same stranke.

Tako štitimo birače i njihovu volju, a HSP pokušava pokazati javnosti da želi biti dosljedna stranka i poštivati volju birača, rečeno je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙