FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Uhićen direktor moskovske tržnice

MOSKVA, 24. veljače 2006. (Hina/AFP) - Direktor moskovske tržnice čijise krov u četvrtak urušio pod težinom snijega pri čemu je poginulonajmanje 60 osoba, uhićen je u petak te će protiv njega biti podignutaoptužnica zbog ubojstva iz nehata.
MOSKVA, 24. veljače 2006. (Hina/AFP) - Direktor moskovske tržnice čiji se krov u četvrtak urušio pod težinom snijega pri čemu je poginulo najmanje 60 osoba, uhićen je u petak te će protiv njega biti podignuta optužnica zbog ubojstva iz nehata.

"Direktor moskovske tržnice Basmanji Mark Mišjev uhićen je te će protiv njega biti podignuta optužnica zbog ubojstva iz nehata", rekao je moskovski javni tužitelj Anatolij Zuev, prenosi Itar-Tass.

Istražitelji su odbacili mogućnost terorističkog napada, a na internetskim stranicama gazete.ru iznesena je pretpostavka da je do urušavanja krova došlo zbog lošeg projekta i lošeg statičkog proračuna.

U sličnim se okolnostima urušio i akvapark Transvaal u veljači 2004., koji je projektirao isti arhitekt Nodar Kancheli, kada je poginulo 28 osoba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙