FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Scarlett Johansson snima CD s Gershwinovim "Summertimeom"

LOS ANGELES, 15. veljače 2006. (Hina/AFP) - Nekoliko vrlo poznatihhollywoodskih glumaca snimit će CD u korist edukacijskog programalosangeleske filharmonije, među kojima je i Scarlett Johansson koja ćepjevati "Summertime" Georgea Gershwina, doznaje se od orkestra.
LOS ANGELES, 15. veljače 2006. (Hina/AFP) - Nekoliko vrlo poznatih hollywoodskih glumaca snimit će CD u korist edukacijskog programa losangeleske filharmonije, među kojima je i Scarlett Johansson koja će pjevati "Summertime" Georgea Gershwina, doznaje se od orkestra.

Osim mlade glumice iz "Match Pointa", u snimanju CD-a sudjelovati će Britanac Ewan McGregor i Jeremy Irons, kao i dvije zvijezde tv-serija, Jennifer Garner ("Alias") i Teri Hatcher ("Kućanice"), dodaje specijalizirani hollywoodski časopis "Variety".

Na albumu "Neočekivani snovi: zvijezde pjevaju" koji će se u prodaju pustiti 11. travnja, naći će se izvedbe pjesama autora Eltona Johna, Billyja Joela, Sade, Boba Dylana, Johna Lennona i Paula McCartneyja, navodi isti izvor.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙