FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Ponegdje u unutrašnjosti magla ili sumaglica

ZAGREB, 3. veljače 2006. (Hina) - Na većini cesta u Hrvatskoj prometteče bez duljih zastoja, magla ili sumaglica još mjestimice smanjujuvidljivost u dijelu unutrašnjosti, a kolnici su mokri ili vlažni iskliski u krajevima pod maglom, izvijestio je popodne u 15,30 satiHrvatski auto-klub.
ZAGREB, 3. veljače 2006. (Hina) - Na većini cesta u Hrvatskoj promet teče bez duljih zastoja, magla ili sumaglica još mjestimice smanjuju vidljivost u dijelu unutrašnjosti, a kolnici su mokri ili vlažni i skliski u krajevima pod maglom, izvijestio je popodne u 15,30 sati Hrvatski auto-klub.

Magla još smanjuje vidljivost na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, dionicama Bregana-Ivanja Reka i Križ-Nova Gradiška.

Mogući su odroni zemlje i kamenja duž Jadranske i Ličke magistrale, te na državnim cestama D 27 Gračac-Karin, D 206 Hum na Sutli-Pregrada i na cestama kroz Samoborsko i Žumberačko gorje (D 505).

Danas do 18 sati za sav je promet zatvorena državna cesta D56 na predjelu željezničko-cestovnog prijelaza Kričke, zbog radova. Obilazak je: Drniš-Siverić-Kadina Glavica-Ružić.

U ponedjeljak, 6. veljače, zatvaraju se dosadašnji neslužbeni ulaz/izlazi na dijelu autoceste Zagreb-Macelj u Zaboku i Velikoj Vesi, zbog radova koji bi trebali završiti isti dan.

Od 9. veljače, četrdeset će dana biti besplatna vožnja (samo) dionicom Krapina-Zabok,odnosno Oroslavje-Krapina, za vozila I. i II. kategorije (uz simulaciju naplate na izlazim rampama Začretje i Mokrice). Nakon 21. ožujka vozit će se uz popust od 56 posto. Vozači koji iz Zaprešića idu u Krapinu plaćaju cestarinu na izlazu Krapina.

Povremeno je pojačan ulazak teretnih vozila u Hrvatsku na graničnom prijelazu (GP) Macelj, kao i na GP Bregana u oba smjera.

Na ostalim graničnim prijelazima promet je srednje gustoće.

Trajekti plove redovito.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙