FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Frustrirani liječnik otvara javnu kuću

AUCKLAND, 31. siječnja 2006. (Hina/AFP) - Frustrirani liječnik zatvorioje svoju ordinaciju u malom priobalnom mjestu na sjeveru Novog Zelandai planira je idućeg mjeseca pretvoriti u javnu kuću.
AUCKLAND, 31. siječnja 2006. (Hina/AFP) - Frustrirani liječnik zatvorio je svoju ordinaciju u malom priobalnom mjestu na sjeveru Novog Zelanda i planira je idućeg mjeseca pretvoriti u javnu kuću.

Neil Benson svoju je ordinaciju u mjestu Cooper's Beach zatvorio prošle godine žaleći se na nedostatak potpore zdravstvenih vlasti, ostalih liječnika i zajednice.

U međuvremenu je dobio dozvolu za otvaranje javne kuće koja bi, po njegovim planovima, pružala usluge turistima i mještanima u Cooper's Beachu, 350 kilometara sjeverno od Aucklanda.

"Radi se o pružanju osobnih usluga i povjerljivosti što u odnosu na moju medicinsku praksu i nije neka velika promjena", rekao je Benson, a prenio list Northern Advocate.

Mještani ne vjeruju da će klijenti moći uživati diskreciju u tako malom mjestu kao ni da će biti dovoljno turista da učine vođenje javne kuće isplativim.

"Mi smo malo, obiteljsko odredište. Mi nismo mjesto gdje dolazi mnogo samaca", rekao je jedan od mještana. Drugi mještanin je izjavio kako se Benson možda želi osvetiti zajednici zato što nije podržala njegovu liječničku praksu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙