FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zagreb: ispred kuće ustrijeljen predsjednik NO Montmontaža

ZAGREB, 30. siječnja 2006. (Hina) - Ispred svoje kuće na zagrebačkojTrnovčici jutros oko 6,40 sati hicem iz vatrenog oružja teško jeranjen Nikola Lisičar, predsjednik nadzornog odbora tvrtkeMontmontaža, doznaje se u zagrebačkoj policiji.
ZAGREB, 30. siječnja 2006. (Hina) - Ispred svoje kuće na zagrebačkoj Trnovčici jutros oko 6,40 sati hicem iz vatrenog oružja teško je ranjen Nikola Lisičar, predsjednik nadzornog odbora tvrtke Montmontaža, doznaje se u zagrebačkoj policiji.

Lisičaru, ranjenom u trbuh, pomoć je pružena u bolnici Dubrava, gdje je operiran.

Napao ga je nepoznati muškarac jutros kada je izlazio iz svoje kuće u Ulici Jurija Dragišića. Glasnogovornik zagrebačke policije Davor Tor izjavio je da policija još istražuje okolnosti ovog događaja, koji je prema prvim saznanjima okvalificirala kao pokušaj ubojstva.

Policija tvrdi kako ne zna razloge napada, koji je započeo verbalnim sukobom i tučnjavom.

"Počinitelj je iz neutvrđenog vatrenog oružja ispalio hitac u smjeru oštećenog, a potom se nastavio hrvati s njim", navodi policija u službenom izvješću.

Nepoznati muškarac zatim je pješice otišao s mjesta događaja i sa sobom odnio oružje.

"Zadobio je prostrijelnu ranu trbušne šupljine, hilusa bubrega, repa gušterače, srednjeg dijela tankog crijeva i želuca, s ulaznom ranom u predjelu leđa, 2 centimetra lijevo od desetog torakalnog kralješka i s izlaznom ranom u predjelu gornje trbušne stijenke između lijevog i desnog rebrenog luka", navodi policija dijelove iz liječničkog izvješća.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙