FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U tučnjavi u noćnom klubu Bel Ami sudjelovali specijalci

ZAGREB, 29. siječnja 2006. (Hina) - Četvorica pripadnika MUP-a za kojeje jučer zagrebačka policija priopćila da su ozlijeđeni u noćnom klubuu Lučkom, pripadnici su antiterorističke jedinice Lučko, a ozlijeđenisu u tučnjavi koja je izbila pošto ih redari nisu pustili u klub,izvijestila je danas Policijska uprava zagrebačka.
ZAGREB, 29. siječnja 2006. (Hina) - Četvorica pripadnika MUP-a za koje je jučer zagrebačka policija priopćila da su ozlijeđeni u noćnom klubu u Lučkom, pripadnici su antiterorističke jedinice Lučko, a ozlijeđeni su u tučnjavi koja je izbila pošto ih redari nisu pustili u klub, izvijestila je danas Policijska uprava zagrebačka.

Do sukoba je došlo nakon što su policajci u 4 ujutro namjeravali ući u noćni klub Bel Ami, a osoblje i redari su im rekli da je zatvoreno.

Nakon tučnjave, u klub je pristiglo još petnaestak specijalaca, s namjerom da pronađu redare. No kako redare nisu pronašli, sukobili su se s osobljem, te uništili inventar kluba, kažu u PU zagrebačkoj.

Materijalna šteta iznosi oko 30 tisuća kuna, a u policiji ističu kako provode intenzivnu istragu na utvrđivanju okolnosti događaja.

Po riječima zamjenika načelnika zagrebačke Policijske uprave Dubravka Novaka, policija za sada još nije došla do redara koji su tu noć radili u klubu Bel Ami.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙