FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Snijeg uzorkuje kaos u Grčkoj

ATENA, 25. siječnja 2006. (Hina/dpa) - Niske temperature, obilnesnježne padaline i jaki vjetrovi nastavili su u srijedu, drugog danaza redom, uzrokovati prometni kaos diljem Grčke, a nekoliko stotinasela odsječeno je od ostatka zemlje.
ATENA, 25. siječnja 2006. (Hina/dpa) - Niske temperature, obilne snježne padaline i jaki vjetrovi nastavili su u srijedu, drugog dana za redom, uzrokovati prometni kaos diljem Grčke, a nekoliko stotina sela odsječeno je od ostatka zemlje.

Pristup lukama na sjeveroistoku Grčke blokiran je nanosima snijega, a temperature su u tom području pale na minus 12 stupnjeva Celzijevih. Morski promet je gotovo u potpunosti obustavljen zbog jakog vjetra na Egejskom moru.

U većem dijelu zemlje škole ne rade, a glavna je državna autocesta između Atene i Soluna prepuna je zaglavljenih automobila.

U Ateni je obustavljen promet glavnim gradskim prometnicama, a letovi iz obližnje međunarodne zračne luke su otkazani. Međutim, zato stanovnici glavnom grčkog grada imaju rijetku prigodu uživati u pogledu na Akropolu pod bijelim pokrivačem.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙